Adres: 2e Leijweg 11, 2114 BG Vogelenzang

Met de auto

Navigatieadres Woestduinweg 4, 2114 BJ Vogelenzang

Voor bezoekers

Je komt via de Leidsevaartweg in Heemstede. Gebruik als navigatieadres, Woestduinweg 4 in Vogelenzang. Je bent dan vlak bij een spoorwegovergang. Ga het spoor over. Je rijdt nu op de Manspadlaan. Stukje doorrijden. Rechts zie je een parkeerplaats. Daar parkeren. Op de parkeerplaats zie je een gebouwtje van Landschap Noord-Holland. Rechts van dat gebouw begint een wandelpad. Je loopt langs Huis Leyduin (aan je linkerhand). Je gaat door een klaphekje en ziet rechts van je de moestuin liggen.

Voor leveranciers

Spoorwegovergang oversteken. Je rijdt nu op de Manspadlaan. Rechts zie je een parkeerplaats. Na de parkeerplaats naar rechts. Aan je linkerhand zie je Huis Leyduin. Doorrijden tot je rechtsaf kunt afslaan. Links van je zie je Gasterij Leyduin. Klein stukje doorrijden totdat je aan je rechterhand de schuur en poort van de Moestuin ziet liggen.

Met de fiets vanuit Haarlem (langs de Leidsevaart) of lopend vanaf station Heemstede Aerdenhout.

Je gaat het station uit aan de kant van de bloemenwinkel. Je gaat naar rechts. Aan je rechterhand heb je het spoor, aan je linkerhand de Leidsevaart. Ongeveer 2 kilometer rechtdoor. Je passeert o.a. het oude pompgebouw van Waternet. Na Leidsevaartweg 51 ga je meteen rechtsaf. Je ziet daar een informatiebord over Leyduin.De onbewaakte spoorwegovergang oversteken. Op het pad steeds links aanhouden. Binnen een paar honderd meter ben je dan op de Moestuin.

Kan je het toch niet vinden? Bel dan 0653801405 (Marga) of 0657128991 (Marja).