Vlinderworkshop

21 juni 2024, 16:00 - 17:30

Het oogstseizoen 2024 is al eventjes op gang, de dagen worden zonniger en heel geleidelijk gaan we richting de Zonnewende.

Dat wordt dit jaar een bijzondere. Op 21 juni zal van 16 tot 17.30 uur een vlinder-lezing en workshop plaatsvinden op de Moestuin.

Nicky Castricum – initiatiefnemer van de vlindertuin Mot in Mokum –  (https://www.vlindertuinmotinmokum.nl/vlindertuin-Mot-in-Mokum) zal een lezing geven (inclusief actief vlinderspotten op de tuin) over het belang van vlinders en biodiversiteit, hoe we weer meer vat op de natuur kunnen krijgen, wat ideale omstandigheden zijn om meer vlinders in je omgeving te krijgen, allerhande vlinderweetjes, maaien en snoeien, en hoe je ook je eigen tuin, stadstuin of balkon vlinder-slim kan inrichten.

Er is plek voor maximaal 30 deelnemers. Als je belangstelling hebt, geef je dan op bij Taco van Maanen (tacovanmaanen@telfort.nl). Meer deelnemers passen helaas niet dus mocht er meer belangstelling zijn, dan plaatsen we je op de wachtlijst. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Na afloop vragen we een kleine financiële bijdrage.