Oogstfeest 2023

8 oktober 2023, 13:00 - 16:00

Hierbij de aankondiging van het Oogstfeest dat dit jaar gepland is op zondag 8 oktober van 13 tot 16 uur. Zet in je agenda! Met het oogstfeest vieren we met (alleen ) deelnemers en gezinsleden die meedelen in de oogst het mooie afgelopen oogstseizoen (hoewel daarna ook nog enkele weken geoogst kan worden hoor).

Net als vorige jaren vragen we iedereen om iets lekkers mee te nemen dat je kan delen. Een lekker lunchgerecht, hartig of zoet, bijvoorbeeld. Maak wat extra’s en in ieder geval voor degenen die met je meekomen zodat er een rijke dis is. We gaan de pizza-oven natuurlijk ook aanzetten dus je kunt dan zoals gebruikelijk ook weer pizza-deeg en beleg meenemen. En neem wat lekkers te drinken mee.

Ook dit jaar zetten we de vuurschaal klaar waarbij klein en groot zelf broodjes en worstjes kan bakken (deeg + worstjes ) staan klaar en wie weet zelfs marshmellows. Ook is er voor klein (en groot) een leuke knutseltafel ingericht.

En natuurlijk is er ook (veel!) muziek. De Boothill B’s met onze Hanneke geven acte de presence en Annemarie, Marcel, Michel en Ronald zullen hun muziekinstrumenten meenemen en lekker spelen! Superleuk!

Mocht het heel slecht weer zijn dan wordt het oogstfeest uitgesteld. Dat laten we dan – bij twijfel – op zaterdagavond 7 oktober op de website weten.

Leuk als jullie er allemaal zijn!