oogstfeest 2022

9 oktober 2022, 13:00 - 16:00

Het oogstfeest kent een aantal dierbare elementen; net als in vorige jaren vragen we iedereen om iets lekkers mee te nemen. Kies voor een lunchgerecht dat je met anderen kan delen. De pizza-oven gaat ook weer aan. Wil je een pizza bakken, neem dan deeg en beleg mee. En neem wat lekkers te drinken mee. Kinderen mogen broodjes bakken aan een stok in de vuurschaal.

Er is muziek van de Boothill B’s die deze middag twee keer zullen optreden en al vanaf 13.15 acte de presence geven. Dus wees op tijd

Ook Vocal Group Good Vibes is present en zingt meerstemmig a-capella van lichte popmuziek tot liedjes met een knipoog. Muziek die raakt en vermaakt.

En natuurlijk ontbreekt het samen zingen van het Leyduinlied ook niet (met mogelijk een nieuw couplet van Hanneke Koek?). En wie weet zal nog meer muzikaal talent aanwezig zijn.

Tessa Scholten (deelneemster en initiatiefneemster van SpelenderWijs Op Reis) zal vanaf ongeveer 14.00 een aantal activiteiten voor kinderen organiseren. En ook Joke Ruis zal een mooie knutseltafel klaar hebben staan. Neem dus vooral ook je kinderen en/of kleinkinderen mee. Zij zijn van harte welkom.

Mocht het heel slecht weer zijn dan wordt het Oogstfeest uitgesteld. Kijk bij twijfel op zaterdag 8 oktober op de website waar we dat in de agenda zullen laten weten

Leuk als jullie er allemaal zijn!

Met hartelijke groet,

Marja, Marga en Taco

P.S 1) Nee, het is niet de laatste oogstweek. We gaan zeker nog een week of vijf door.