Kunst en ambacht op de tuin

11 september 2022, 12:00 - 16:00

Kunst en Ambacht op de Tuin

Dit jaar organiseren we graag weer, na twee succesvolle edities in 2016 en 2018,  Kunst en Ambacht op de Tuin. Op zondag 11 september tussen 12 en 16 uur zetten we de tuin open voor al het talent wat in je huist en wat je graag eens ten toon wil spreiden.

Hartstikke leuk als je aan andere deelnemers van Moestuin Leiyduin (en eventuele bezoekers van Monumenten-dag) laat zien wat je in je werk of vrije tijd doet op het gebied van kunst en/of ambacht. Dat kan bijvoorbeeld gaan om beeldhouwwerk, houtsnijwerk, schilderijen, aquarellen, dans en zang. En ook om ambachtelijke activiteiten als bijvoorbeeld zeepjes maken of esotherische olien, wol/vilt-bewerking, inmaken van groenten en fruit, bloemschikken, kalligraferen enzovoort, enzovoort. Nog leuker is het als we je dan ook aan het werk zien en wellicht dat we met bepaalde activiteiten wel mee kunnen doen onder jouw bezielende leiding.

Ook creatieve, kunstzinnige of knutselactiviteiten met en voor kinderen krijgen een plek op deze middag.

We zullen – samen met jou – zorgen voor mooie plekken in de tuin waar je werk of activiteit tot haar recht komt.

Mocht je niet-deelnemers van de moestuin kennen die perfect passen in dit concept op onze prachtige lokatie, dan horen we dat ook graag.

Je belangstelling voor deelname kan je, liefst zo snel mogelijk,  doorgeven aan Taco van Maanen op activiteiten@moestuinleyduin.nl